dilluns, 30 d’agost del 2010

Cinema col·loqui


La Plataforma Bell-lloc d’Urgell Decideix convoca a tothom a participar al cinema col·loqui que organitza el proper Dissabte 4 de setembre a les 20:30 hores a la Sala Multifuncional del poble (damunt la sala de la Cultural) amb la projecció de la pel·lícula “CATALUNYA ESPANYA”, comptant amb la presència de la seva directora Isona Passola. S’obsequiarà a tots els assistents amb un refrigeri.

"Avui és més necessari que mai que els catalans ens expliquem aquí i a fora. Fins a aquest moment, sembla que no s’hagi trobat la manera de que Catalunya i Espanya encaixin. La desinformació, el desconeixement i la poca difusió de la realitat catalana a la resta de l’Estat, fan que sigui necessari, ara més que mai, un esforç de reflexió de la societat civil. El diàleg s’ha d’obrir en un horitzó modern i europeu.
Volem, com ho va fer La Pelota Vasca de Julio Medem, en el seu moment, empènyer a la reflexió amb la visió serena de pensadors de totes les tendències, més que amb la dels polítics, que tenen tot l’espai en els mitjans. Des de Toni Soler a Xavier Rubert de Ventós, passant per Albert Boadella; de José Alcalá-Zamora y Queipo de Llano a Luis María Ansón, passant per l’humorista Máximo, i més de quaranta homes i dones RAONANT i SACSEJANT els nostres prejudicis, sobre el sentit dels Estats i de les Nacions, ara que ja és el futur!"

http://www.catalunyaespanyalapeli.cat/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada